Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از انگجت، خدمات شرکت فیسبوک پس از یکی از بزرگترین خاموشی‌ها اکنون در دسترس و برنامه‌های فیسبوک، اینستاگرام، واتساپ و مسنجر دوباره فعال هستند، اگرچه برخی از وب سایت‌ها کندتر از حد معمول بارگیری می‌شوند.

فیسبوک در بیانیه‌ای که در توییتر منتشر کرد، گفت: "برای جامعه عظیمی از مردم و مشاغل در سراسر جهان که به ما وابسته هستند، متاسفیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" این شرکت تأیید کرد که خدماتش در حال حاضر آنلاین است. مارک زاکربرگ نیز در پستی در فیسبوک عذرخواهی کرد.

البته زاکربرگ در مورد علت طولانی شدن خاموشی توضیح نداد، اما مایکل شروفر مدیر فناوری این شرکت به "مسائل مربوط به شبکه" اشاره کرد.

این قطعی گسترده بیش از شش ساعت به طول انجامید و اینستاگرام، واتساپ، مسنجر و Oculus را از دسترس خارج کرد. همچنین باعث مشکل در داخل شرکت نیز شد، به طوری که گفته می‌شود کارکنان نمی‌توانستند به ایمیل و سایر ابزار‌ها دسترسی داشته باشند.

گزارشگر امنیتی برایان کربس گزارش داد که این قطعی به مسائل مربوط به سوابق BGP (پروتکل دروازه مرزی) فیسبوک مرتبط است که از دسترسی خدمات این شرکت جلوگیری می‌کند. او بعداً اضافه کرد که "علت مشکل در یک به روزرسانی معمول BGP اشتباه بوده است. " ارائه دهنده DNS کلود فلیر نیز از BGP به عنوان مقصر احتمالی نام برده و در یک پست وبلاگی نوشته است که "به نظر می‌رسد فردی به طور همزمان کابل‌ها را از مراکز داده آن‌ها بیرون آورده و از اینترنت قطع کرده است. "

توضیحات فیسبوک درباره علت قطعی

اواخر وقت دیشب، تیم مهندسی فیسبوک در یک پست وبلاگی سعی کرد آنچه اتفاق افتاده را توضیح دهد: "تیم‌های مهندسی ما دریافتند که تغییرات پیکربندی در روتر‌ها که ترافیک شبکه را بین مراکز داده ما هماهنگ می‌کند، باعث ایجاد مشکلاتی در این ارتباط شده است. این اختلال در ترافیک شبکه بر نحوه ارتباط مراکز داده ما تأثیر مستقیم داشته و خدمات ما را به قطعی کشانده است. " در ادامه عنوان شد هیچ مدرکی مبنی بر به خطر افتادن داده‌های کاربران به دلیل خرابی وجود ندارد.

بلومبرگ گزارش داد که این شرکت و شخص زاکربرگ میلیارد‌ها دلار ضرر کرده اند. ضرری که این اتفاق در هر ساعت برای فیسبوک به همراه داشت از سوی نت بلاکس ۱۶۰ میلیون دلار برآورد شده است. همچنین این رویداد خسارتی سنگینی به مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک وارد کرد و باعث شد وی ۷ میلیارد دلار از ثروت خود را به علت سقوط ارزش سهام این شرکت از دست بدهد.

بیشتر بخوانید

اختلال جهانی در واتساپ، اینستاگرام و توییتر/ گوگل، آمازون و توئیتر هم مختل می‌شوند؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیس بوک پلتفرم واتساپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • شرط قطعی شدن قرارداد سردار با رم مشخص شد
  • قرارداد آزمون با رُم به یک شرط قطعی می‌شود
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • مهدی طارمی و اینتر: هی‌یر وی گووووووووو!‏
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • این خودرو با چشم‌هایش شما را می‌بیند!/ عکس
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف